Open ochtend Dagbesteding

Open ochtend Dagbesteding 21-02-2018 - Algemeen

De dagbestedingslocaties van WoonCadans openen op zaterdagochtend 17 maart van 10:00 tot 13:00 uur hun deuren voor alle belangstellenden.

WoonCadans is een kleinschalige zorgorganisatie voor voornamelijk mensen met een verstandelijke beperking, die zorg en ondersteuning verleent aan vier woonlocaties in Papendrecht en Alblasserdam. Daarnaast biedt WoonCadans dagbesteding en leerwerk mogelijkheden binnen verschillende dagbestedingteams in Alblasserdam. Tevens is het mogelijk om hier als participant werkzaam te zijn.

 

Om bezoekers te laten zien wat de mogelijkheden zijn voor dagbesteding maken begeleiders en deelnemers er een gezellige en informatieve ochtend van, waarbij iedereen welkom is.
Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunt u een kijkje achter de schermen nemen.

Op de open ochtend kunnen bezoekers een kijkje nemen in:
- Dagbestedingswinkel “Cado & Zo”, Het verkooppunt voor de producten die binnen de winkel en onze andere dagbestedingsgroepen worden gemaakt.
- De mooie werkplaats van Het Atelier, waar onder andere wordt gewerkt met steigerhout, mozaïek, textiel en verf.
- De keuken van Het Huis- en Horecateam, de groep die allerlei taarten en hapjes maakt op bestelling en helpt met de maaltijdvoorbereiding voor woonlocatie 'de Blomhoeve'.
Bij het Huis- en Horecateam kan men de bezoekers ook meer vertellen over de werkzaamheden van het dagbestedingsteam “Tot uw Dienst”, het team dat klusjes doet voor mensen die het niet meer kunnen, en het onderdeel Dier en Groen van Tot uw Dienst, die de tuin(en) en dieren van de Blomhoeve onderhouden en op vrijdagmorgen helpen bij de kinderboerderij.

We hopen u op 17 maart te ontmoeten.

 

Adressen in Alblasserdam:

Cado & Zo, Makado-Center 8

Het Atelier, Huygensweg 1

Het Huis- en Horecateam, Randweg 116

 

Meer informatie over onze organisatie en dagbestedingsmogelijkheden vindt u op www.wooncadans.nl< terug naar overzicht