Open middag dagbesteding

14-09-2023 - AlgemeenKOM JIJ OOK?!

 

Op donderdag 28 september houd zorgorganisatie “WoonCadans” een open middag op twee van haar dagbestedingslocaties. Van 14.00 tot 18.00 uur ben je welkom bij ‘Cado & Zo’ en het ‘Atelier’.

 

‘Cado & Zo’ is de dagbestedingswinkel van WoonCadans. Hier worden de producten verkocht die op andere locaties gemaakt worden. Zelf zijn ze vooral ook druk met kleine creatieve projecten. Denk hierbij onder andere aan traktaties, woondecoratie en cadeautjes.

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn én contact met klanten te hebben? Loop dan ook hier naar binnen om de sfeer te proeven.

(Makado-center 8, Alblasserdam)

 

‘Atelier’ bied ruimte om creatief te werken met diverse materialen, denk hierbij aan hout, textiel en verf.

Hiermee maken de deelnemers woondecoraties en cadeautjes die verkocht worden bij ‘Cado & Zo’.

Ook worden hier kleinere en grotere producten op bestelling gemaakt speciaal naar de wensen van de klant.

Ben je creatief of  graag met je handen bezig… de deur staat voor je open.

(Huygensweg 1, Alblasserdam)

 

Sinds mei is de ‘Stoeterij’ gestart op het terrein van ‘Stoeterij Kortland’.

Een actief werkende groep deelnemers helpt de eigenaren met de verzorging van de paarden en de andere dieren. Daarnaast helpen ze ook mee in het onderhoud van het terrein en de stallen.

Ook de tuin en het terrein van de woonlocatie de Blomhoeve in Alblasserdam wordt door hun bijgehouden.      

Houd je van werken in een rustige en mooie omgeving? Kom dan zeker langs bij het ‘Atelier’ daar kunnen we je meer over de ‘Stoeterij’ vertellen en laten zien.

Mocht dit dan een fijne plek lijken dan is er de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak te maken voor een kijkje op de ‘Stoeterij’.

 

In het Atelier is ook informatie te krijgen over onze vierde dagbestedingslocatie, het ‘Huis en Horecateam’ binnen de Blomhoeve te Alblasserdam. Wanneer je van koken en bakken houdt en hier ook nog wat van wil proeven, dan moet je zeker even langskomen.   

 

Lijkt het je leuk om mee te werken op een van deze groepen én heb of kun je een indicatie voor dagbesteding krijgen via de WLZ of de WMO ? Kom deze open middag dan vooral een kijkje nemen!

 

Mocht je meer informatie willen neem dan gerust contact op met Martine Hoogendijk (teamregisseur dagbesteding) via: 06 – 83 36 91 90 of stuur een mail naar: martine.hoogendijk@wooncadans.nl< terug naar overzicht