Kleinschalige dagbesteding in Alblasserdam. Zinvol, uitdagend en gezellig

Kleinschalige dagbesteding in Alblasserdam. Zinvol, uitdagend en gezellig 27-07-2013 - Algemeen

Op 11 oktober opent WoonCadans, een kleinschalige zorgorganisatie voor mensen met een beperking, de winkel “Cado & Zo” in het Makado winkelcentrum te Alblasserdam.

In deze winkel worden niet alleen producten verkocht vanuit dagactiviteitencentra in de regio maar worden ze ook gemaakt. Kwaliteitsproducten welke zich onderscheiden door de hand van de maker. Handgemaakt, duurzaam, maar vooral uniek.

 

Tenslotte krijgt de winkel de functie van 'servicecentrum' binnen het Makado. Hierbij gaat het om licht administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

 

Ook in oktober gaat in Alblasserdam het dagbestedingsteam "Tot uw Dienst" van start. Dit team van deelnemers verzorgt klusjes in de wijk voor mensen die dit zelf niet meer kunnen door leeftijd, ziekte of handicap.

 

Zij vinden het een uitdaging om een tuin netjes te maken, bestrating weer goed te leggen, de hond uit te laten, boodschappen te doen, enzovoorts. Zij komen dan graag met hun bakfiets langs.

 

De opbrengsten van de producten en diensten komen ten goede aan de realisatie van de Blomhoeve aan de Randweg in Alblasserdam. Dit is een toekomstige woon- en dagbestedingsvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Meer informatie op: http://www.blomhoeve.nl/

 

 

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan één van de activiteiten, als deelnemer of vrijwilliger, dan kunt u met contact opnemen met Lourens van den Berg van WoonCadans.

 

Per mail: info@wooncadans.nl of per telefoon: 078 - 6 999 633

 

Zie flyer OPENING “Cado & Zo”< terug naar overzicht